Breakthrough Conferentie 2024

Het nieuwe jaar is gestart en dat houdt in dat onze jaarlijkse BREAKTHROUGH CONFERENCE weer gehouden wordt in De Dome! Twee dagen vol met: zang, worship, een bemoedigend en inspirerend woord en meer. Samen starten we het jaar met het nieuwe jaarthema, en stellen we onze (persoonlijke) geestelijke doelen. Doe je mee?

Het afgelopen jaar hebben we de focus gehad op: HET IS GEKOMEN.
Doorbraak is namelijk NU! Maar doorbraak gaat om een moment. En we willen meer dan een moment of een seizoen. Gods wil voor jou, je relatie met Hem omvat zoveel meer dan dat. Dit is een nieuwe levensstijl, de levensstijl van Jezus Christus. Dat is waar we in uitstappen. God wil jou zien groeien van overwinning naar overwinning, van kracht naar kracht en van glorie naar glorie! Het is doorlopend, continu, altijd, overal en in alles.

Onze senior pastors positioneren jou daarom voor 2024 met het thema:

Its's here to stay!

Breng jouw doorbraak naar onze BREAKTHROUGH WALL!
Je belijdenis is je krachtigste bezit en je sleutel tot doorbraak. Daarom geven we je de gelegenheid om de situaties, uitdagingen, omstandigheden en al het andere op te schrijven of in te zenden. Deze kun je plaatsen op onze BREAKTHROUGH WALL of kun je plaatsen in een box op een van onze locaties. Deze WALL krijgt tijdens de conferentie speciale aandacht en we activeren ons geloof voor elke gebedszaak.

Doe mee en laat je positioneren en inspireren. We zien uit naar jouw getuigenis!

Data en tijden:
Zaterdag 27 januari 2024 om 19:30 uur
Zondag 28 januari 2024 om 10:30 uur

HEB JIJ EEN MOOI GETUIGENIS AAN DE HAND VAN VORIG JAAR? LAAT HET ONS WETEN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR [email protected].

BREAK THROUGH YOUR WALL!