Ik ben nieuw

Je bent welkomOver onsContactVeelgestelde vragen

Je bent welkom

Levende Steen Ministries, de plek voor jou om opgebouwd te worden en mee te bouwen aan het Koninkrijk van Jezus Christus. Zo kan jij als overwinnaar door het leven gaan. Het zijn de sleutels geloof, de Bijbel, en je relatie met de Heilige Geest voor jouw leven van overwinning. En dat is een levensstijl. Wil je hier meer over weten? Kijk hier rustig rond en vind ons op onze sociale mediakanalen. Je kunt ons ook op verschillende locaties in Nederland vinden en we vinden het leuk om je een keertje te ontmoeten.

Kom je voor de eerste keer langs? Bezoek dan onze I AM NEW corner. Onze medebouwers staan voor je klaar voor al je vragen en om je op weg te helpen.

Wij geloven in het verlossende werk van Jezus Christus

Over ons

Over Levende Steen Ministries

Wij zijn Levende Steen Ministries! Al 30 jaar een multiculturele kerkgemeenschap die de boodschap van het volle evangelie verkondigt.

Je kunt ons vinden op televisie, sociale media, via onze website en natuurlijk op een van onze negen locaties. Geloof is leven! Hier draait het om het in praktijk brengen waar we over spreken. Dit is een levensstijl met een relatie met de Heilige Geest. Lofprijs en aanbidding, draait niet alleen om liederen, muziek, zingen en dansen, maar ELKE vorm waarin een persoon investeert in het Koninkrijk met tijd, middelen en talenten.

Ieder mens is uniek en is welkom! Al die verschillende ‘stenen’ maken Het Bouwwerk met Jezus Christus als de Hoeksteen. 1 Petrus 2:4 en 5:

“Voeg u bij hem, bij de levende steen die door de mensen werd afgekeurd maar door God werd uitgekozen om zijn kostbaarheid, en laat u ook zelf als levende stenen gebruiken voor de bouw van een geestelijke tempel. Vorm een heilige priesterschap om geestelijke offers te brengen die God, dankzij Jezus Christus, welgevallig zijn.”

Voor de allerjongsten tot de grijze wijzen. Powerpacked kids, teens en youth. Ontmoet, maak kennis, sluit vriendschap en bouw samen aan je identiteit in Christus.

Maar ook onze koffieclub, 35+ en senioren zijn actief en hebben met regelmaat een activiteit of evenement. Wekelijks zijn we te vinden op SBS6, GODtv en FaithTV en bereiken we duizenden mensen.

Elke maand steunen we onze partners over de gehele wereld. Kindertehuizen, woningbouw, evangelisatie. Bouwen doe je niet alleen, maar dat doen we samen. Iedereen kan een steentje bijdragen en wij kijken graag met je mee om te kijken hoe jij je kunt ontwikkelen. LSM Academy.

Volg onze Bijbelcursussen via onze elektronische leeromgeving. Maar het allerbelangrijkste is dat wij hier zijn voor jou. God houdt van mensen, dus wij houden van mensen.

Onze geschiedenis

Levende Steen Ministries is in 1993 opgericht door Edgar Holder, onze senior pastor en apostel. Klein begonnen in Schiedam met ca. 600 man.

Voor jaren gevestigd aan de Posweg in Hoogvliet. In 1996 startte Levende Steen Ministries met TV-producties voor regionale en nationale televisiezenders.

De visie van apostel Holder om een gloednieuwe kerk te bouwen voor het Koninkrijk werd in 2013 gerealiseerd; DE DOME in Spijkenisse. Dit was de ultieme samenwerking tussen de kerkgemeenschap en de Heilige Geest.

Dit gebouw is een wonder op zichzelf en een vertegenwoordiging van de glorie van God. Sindsdien zijn wij explosief gegroeid en bieden we een huis en thuis aan ca. 4000 leden. In 2016 starten de eerste campussen; locatie Zoetermeer, Terneuzen (Hulst) en Breda.

Ondertussen hebben we negen locaties verspreid over midden-zuid Nederland. Onze geschiedenis is slechts het opstapje voor de toekomst. En daar zien we naar uit!

Contact

Neem contact op

We helpen je graag.

Laat hieronder je contactgegevens en je bericht achter. We helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Veelgestelde vragen

Algemeen