Meetings

VERWACHT IETS VAN GOD ALS U NAAR
DE SUPERNATURAL POWER MEETING KOMT!

Je bent elke zondag om 10:00 uur van harte welkom. De boodschap wordt gebracht op een begrijpelijke manier, verrijkt met voorbeelden uit en voor het dagelijks leven. God is een praktische God en wil duidelijk tot je spreken.

Verwacht iets van God als je naar de samenkomst komt en je zult zien dat God een sprekende God is en een machtige Helper.

Tijdens de samenkomst is er een speciale “kinderkerk”.  Ook voor de baby’s en peuters zijn er mooie ruimtes beschikbaar.

Bij binnenkomst kun je je melden bij één van de foyer gidsen zij helpen je verder naar het juiste lokaal.

EEN KRACHTIGE GEBEDSAVOND,
WAAR DE GEEST VAN GOD WONDERBAARLIJKE DINGEN DOET

Supernatural Prayer Meetings kenmerken zich door de korte en zeer krachtige studies die vaak grote impact hebben op levens en situaties van mensen. Daarnaast wordt er ruim de tijd genomen om de Heilige Geest Zijn werk te laten doen. Het resultaat hiervan is, dat mensen  gesterkt, opgebouwd, bemoedigd, bekrachtigd en bevestigd worden in hun wandel als gelovige.

Nog nooit een Supernatural Prayer Meeting bezocht? Het is meer dan de moeite waard, om deze avonden te bezoeken en Gods grote, reële kracht te ervaren en de beweging van Zijn Geest!

WONDEREN- EN GENEZINGSDIENST

EFEZIËRS 1:19-22 (VERTALING AMPLIFIED BIBLE) EN ZODAT U KUNT WETEN EN VERSTAAN WAT DE ONMEETBARE, ONBEPERKTE EN OVERTREFFENDE GROOTHEID IS VAN ZIJN KRACHT IN EN VOOR ONS DIE GELOVEN, ZOALS GEDEMONSTREERD IN ZIJN GROTE MACHT DIE HIJ HEEFT GETOOND DOOR JEZUS UIT DE DOOD OP TE WEKKEN EN HEM TE ZETTEN AAN ZIJN RECHTERHAND IN DE HEMEL.

Als kerk geloven we in de bovennatuurlijke Kracht van God en ‘we practise what we preach’ We zien in ons midden dat God mensen op wonderbaarlijke wijze geneest. Niet alleen van ziekten maar ook van emotionele pijnen, en omstandigheden, waar eerst geen uitzicht was op verbetering, veranderen op krachtige wijze.

In deze ‘power meetings’ willen we je bemoedigen, inspireren, helpen je geloof te activeren en voor je te bidden. Kom en verwacht een wonder van God!

Elke eerste woensdag van de maand is er een Supernatural Miracle Meeting bij Levende Steen Ministries. Daarnaast wordt in de eerste week van de maand op elke locatie hier speciaal aandacht aan gegeven.

U bent van harte welkom!

EFEZIËRS 1:19-22 (AMPLIFIED BIBLE) 19 AND [SO THAT YOU CAN KNOW AND UNDERSTAND] WHAT IS THE IMMEASURABLE AND UNLIMITED AND SURPASSING GREATNESS OF HIS POWER IN AND FOR US WHO BELIEVE, AS DEMONSTRATED IN THE WORKING OF HIS MIGHTY STRENGTH, 20 WHICH HE EXERTED IN CHRIST WHEN HE RAISED HIM FROM THE DEAD AND SEATED HIM AT HIS [OWN] RIGHT HAND IN THE HEAVENLY [PLACES], 21 FAR ABOVE ALL RULE AND AUTHORITY AND POWER AND DOMINION AND EVERY NAME THAT IS NAMED [ABOVE EVERY TITLE THAT CAN BE CONFERRED], NOT ONLY IN THIS AGE AND IN THIS WORLD, BUT ALSO IN THE AGE AND THE WORLD WHICH ARE TO COME. 22 AND HE HAS PUT ALL THINGS UNDER HIS FEET AND HAS APPOINTED HIM THE UNIVERSAL AND SUPREME HEAD OF THE CHURCH [A HEADSHIP EXERCISED THROUGHOUT THE CHURCH],