Televisie-uitzendingen

WERELDWIJD DE BLIJDE BOODSCHAP VERKONDIGEN

Zoals de doelstelling van ‘Levende Steen Ministries’ al omschrijft, gebruiken wij alle beschikbare middelen, die tot onze beschikking staan, om de blijde Boodschap bij de mensen te brengen. In een tijd waarin veel mensen op zoek zijn naar geluk, rust, vrede, blijdschap en tal van andere dingen, voorziet ‘Levende Steen Ministries’ in die behoefte. De getuigenissen om ons heen bevestigen de impact van onze uitzendingen in binnen- en buitenland. Naast onze wekelijkse uitzendingen op SBS6 zenden wij ook wereldwijd uit via GODtv, Faith Broadcasting Network. Ook zijn we een veel bekeken programma in Suriname via ATV.

U kunt al onze uitzendingen terugkijken en op zondag is er ook ‘livestream‘ beschikbaar.

SBS 6 (nationaal)
Elke zondag is ons programma Levende Steen Ministries – ‘Gods Woord, jouw krachtbron’ rond de klok van 9:00 uur te zien bij SBS6.

OPEN Podium (rotterdam lokaal)
Elke zondag om 10:00 uur zendt Levende Steen Ministries in Rotterdam uit via het lokale kanaal van OPEN Podium. OPEN Podium is te ontvangen op: digitaal 32, analoog 65+.

De herlingen zijn op dinsdag en donderdag om 18:00 uur op dit zelfde kanaal te bekijken.

GODtv
Elke maandag is Levende Steen Ministries wereldwijd te zien bij GODtv. Godtv heeft meerdere streams in verschillende tijdzones. Dit betekent dat de uitzendingen op verschillende momenten via de website van Godtv te bekijken is. Het tijdstip waarop Levende Steen Ministries wordt uitgezonden is 9:30 uur.

Kijkt u in Nederland? Dan is het tijdstip 10:30 uur (GMT+1)

Klik hier voor een programma overzicht:

Faith Broadcasting Network
Om heel Afrika met de Blijde Boodschap te bereiken zijn wij ook te zien op het netwerk van Faith Broadcasting Network.

Suriname (ATV)
Elke zaterdag, om 15:00 uur, is ons programma in Suriname te zien via ATV.

UCB Suriname (ATV)
Elke zondag om 18:00 uur en op woensdag om 18:00 uur een herhaling van het programma van zondag.