Bijbel College

ELK JAAR START ER IN SEPTEMBER EEN NIEUW THEMA. DE GROEP DIE START IN SEPTEMBER HEEFT ZOWEL ONLINE ALS FYSIEKE CONNECTMOMENTEN IN DE DOME. TIJDENS DEZE MOMENTEN WORDT DE LES BEHANDELD, IS ER EEN INTERACTIEF ONDERDEEL, KOMEN WE IN GROEPJES SAMEN EN IS ER RUIMTE OM TE FELLOWSHIPPEN.

De Feesten

Het nieuwe thema van het collegejaar september ’24 is: “De Feesten in de Bijbel”. Wat voor feesten zijn er in de Bijbel te vinden? Misschien kan je er zo een paar opnoemen, maar ken je ook de diepere betekenis er achter? Wat voor verband is er te zien tussen het Oude Testament en het Nieuwe Testament? Waarom is het leerzaam om dit te bestuderen en wat kan je er vandaag de dag mee? Kortom: het wordt een feestelijk nieuw lesjaar met bijzondere inzichten! 

Docenten

Cees Vingerling

Jos van Peer

Jan Aanen

Blessing Odigie

Arthur Arts

Ron Sleeuwenhoek

Loes van den Manacker

ANDERE THEMA’S 24/7 ZELF TE BESTUDEREN

Naast dat er in september steeds een nieuw lesjaar start, bieden wij ook de optie om andere thema’s te kiezen. Deze studies kan je online zelfstandig volgen of je kan kiezen om het online te volgen en mee te doen met een mentorgroep. Ideaal als je een druk gezin hebt, onregelmatig werkt of lekker wil studeren in je vakantie. Hieronder zie je alle thema’s waar je uit kan kiezen. Er wordt dan nog even contact met je gemaakt of je zelfstandig wil studeren of dat we je in contact kunnen brengen met je mentor waar je al je vragen aan kan stellen.

Gelijkenissen

Wat wordt er precies met sommige gelijkenissen bedoelt? Er zitten prachtige lessen in de gelijkenissen van Mattheus en Markus. Ontdek welke parels er verstopt zitten en wordt verrast door bijzondere inzichten.

Handelingen

Ga met ons mee op reis door het boek Handelingen. Wat gebeurde er vanaf Pinksteren in de Bijbel? We bestuderen de eerste gemeente en het leven van diverse inspirerende krachtige mannen zoals Paulus en Petrus.

Daniël

Wie was Daniël, wat voor avonturen maakte hij allemaal mee, wat voor rol speelde profetie hierbij en hoe zit het met de eindtijd? Boeiende inhoud met praktische sleutels voor ons vandaag de dag.

De Eindtijd

In deze studie gaan we dieper in op de wederkomst van Christus, de opname van de gemeente, het Duizendjarig Vrederijk en de verdrukking.

Diepgaande onderwerpen op basis van de Bijbel en de visie van LSM. We raden je aan om eerst de studie van Daniel te volgen, voor de juiste basis.

De Tabernakel
van David

Deze prachtige studie neemt je mee in het leven van David. Welke zalving lag er op zijn leven? Waarom maakte David de tabernakel en gingen ze op reis? Wie mocht in de tabernakel komen? Wat voor rol speelt aanbidding in het leven van David? Hoe passen wij zijn sleutels toe in onze aanbidding?

Kosten & inschrijven

De kosten bedragen €69,95 per persoon. Je betaalt dit bedrag direct bij inschrijving. Na 1 september vindt er bij annulering geen restitutie plaats van het lesgeld.

Wil je het bedrag in termijnen betalen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 0181 610 100

Contactmomenten

Les onlineDatum connect
1 september 202428 september 2024 DOME Startmeeting
1 oktober 202426 oktober 2024 online
1 november 202423 november 2024  DOME
1 december 202421 december 2024 online
2 januari 202525 januari 2025 online
1 februari 202522 februari 2025  DOME
1 maart 202529 maart 2025 online
1 april 202526 april 2025 DOME
1 mei 202531 mei 2025 online
1 juni 202528 juni 2025 DOME Afsluiting seizoen