Pastoraat

Onze pastorale werkers staan klaar voor jou!

Naast onderwijs en bemoediging vanuit het Woord van God, zijn wij er ook om je te helpen binnen deze visie en kaders. Zo bidden we graag samen voor je nood, maar willen we je ook een luisterend oor bieden en daar waar we kunnen je geestelijk richting geven: pastorale zorg.

Dit doen we met ons pastoraal team. Dit team bestaat uit mensen met een hart om anderen te helpen. Zij worden hier ook speciaal voor getraind en we doen er alles aan om vertrouwelijk en integer met jouw gegevens en informatie om te gaan. Deze teams zijn vertegenwoordigd op alle locaties van Levende Steen Ministries en vallen onder de directe leiding van apostel Holder en pastor Irma

Als het nodig is, kunnen we je in contact brengen met ons team maatschappelijk werk en/of zorgteam (kinderen, opvoeding en gezin).

We zijn er voor je in lastige momenten, maar we vieren ook graag de mooie momenten met je mee! Bij onze regioleiders kun je ook terecht voor: relaties, huwelijken, verlovingen, zwangerschap/geboorte, opdragen van kinderen en dopen.

Hoe werkt ons pastoraat?
Leden van Levende Steen Ministries hebben recht op geestelijke zorg. En om die zorg goed aan te bieden, hebben we het bereik (woonplaatsen van leden) verdeeld in regio’s.

Bezoekt een lid een campus? Dan kan deze terecht bij het lokale pastorale team.

Voor leden van locatie Spijkenisse zijn er vijf regio’s afhankelijk van hun woonplaats (postcode). Bekijk hier in welke regio je woont en bij wie je terecht kunt!

Ook na een samenkomst in de Dome (Locatie Spijkenisse) zijn er altijd regioleiders en pastorale werkers aanwezig om je op te vangen.

Je vindt hen in de Grote Zaal, vooraan bij het platform of in de I AM NEW corner in de Foyer op de begane grond. Ze zijn herkenbaar aan hun badge.

Je kunt natuurlijk ook eens kennismaken of voor gebed/bemoediging bij hen terecht.

Voor noodgevallen zijn onze regioleiders telefonisch bereikbaar.

Pastorale regioleiders